Kuinka sanoa 'hei' {kielellä} ja muut {kieli} tervehdykset!- Silaanpod101.com -blogi (2024)

Joten olet menossa Puolaan matkustamaan tai työskentelemään.Mahtava!Olet uskomattoman seikkailu!Se on kaunis maa, joka on täynnä rikas kulttuuri, joka voi olla hyvin toisin kuin oma.

Paikallisten kunnioittaminen on kuitenkin iso juttu jokaisessa maassa ympäri maailmaa.Kunnioittava tapa ja asenne voisivat avata ovet sinulle, jotka muuten pysyisivät mysteerisesti suljettuina.Pelkästään tietämisen lisäksi'Kiitos' puolaksi, tervehtiminen jonkun oikein puola voi taittaa paikallisen kohtelemaan sinua suotuisammin kuin muuten!Joten taitava asia olisi oppia puolalaisia tervehdyksiä ennen kuin aloitat matkasi.Puolan tervehdykset ovat erilaisia kuin muut kielet, ja luultavasti ei mitä odotat.Mutta jos oppiminen sanomaan "hei!" Puolassa helposti ja hauskalla tavalla on sinulle tärkeää, olet tullut oikeaan paikkaanPuolapod101.

How To Say ‘Hello’ in {language}, and Other {language} Greetings! - PolishPod101.com Blog (2)

1. MUSTA-TIKEA Puolan tervehdykset

Aloita heti tämän tervehdystunnin kanssa.Se on lyhyt, mutta se pakkaa booli!

Tämä lyhyt, mutta voimakas oppitunti opettaa sinulle perus- tapoja tervehtiä joku oikein puola!PolckPod101: llä sinulle opetetaan oikea ääntäminen ja intonaatio sekä oikeat aikat tervehtimään puolaksi.Ja sinulla on hauskaa!

Tämän oppitunnin painopiste on tervehdykset puola

Aihe 1: Tervehdys - “Hei”

Lause oppitunnista:

'Hei'
"Hei (epävirallinen tervehdys)"

Heitarkoittaa "Hei" tai "Hei".Toinen epävirallinen tervehdys onHiya!Tämä lause tarkoittaa myös "Hei", mutta sitä käyttävät vain nuoret.Sitä paitsi,Hei!Hei!on hyvin yleistä.Se on täsmälleen sama kuin englanti "hei".

Esimerkiksi:

Hyvää huomenta!Hyvää iltaa!
"Hyvää päivää", "hyvää iltaa" (muodolliset tervehdykset)

Aihe 2: Tervehdys-“Hyvästi”

Lause oppitunnista:

'Hei hei!'
"Hyvästi (epävirallinen)"

Puolan ihmiset yleensä sanovat muodollisissa tilanteissaHyvästi!Lähdettäessä.Hyvästitarkoittaa "hyvästi".

Kielen vinkki!

Hiyaon lyhenneMitä kuuluu,Mikä tarkoittaa ”miten voit?”, Mutta käytämme sitä vain samalla tavalla kuin “hei”.Se on hyvin yleinen tervehdys nuorten keskuudessa.Löydät, kun jatkat puola-opiskelua, että uudet tervehdykset ilmestyvät jatkuvasti nuorten keskuudessa, jotka ovat usein uusien käyttötarkoituksia tunnettuihin lauseisiin-tai heidän lyhenteisiin.

2. Yleiset tavat tervehtimään puola

Pysyminen lentokentällä vieraassa maassa ensimmäistä kertaa voi olla hieman pelottava kokemus kenelle tahansa, varsinkin jos tarvitset apua.Älä kuitenkaan huolestu - PolishPod101: ssä opetamme sinulle kuinka saada nopeasti paikallisen huomion ystävällisillä, oikeilla puolalaisten tervehdyksillä!Sinulla on todennäköisemmin apua tällä tavalla.

Tässä on Puolan tervehdysluettelomme kaikista yleisistä tavoista käsitellä henkilöä tapaamisen yhteydessä.Se on räätälöity muodollisiin ja epävirallisiin tilanteisiin.

1- Huomenta.

Hyvää huomenta.

'Hyvää huomenta' Puolassa on hyväksyttävää milloin tahansa noin klo 5.30–12.00, jolloin päivä on vielä nuori.Ja hymy-se on universaali jäämurtaja!

2- Hyvää iltaa

Hyvää iltaa.

Tämä tervehdys on sellainen, jota käytät rennosti, kun yö alkaa pudota.Osoita ystäviäsi, läheisiä perheitäsi tai läheisiä tuttavia ja niitä, jotka eivät ole esimiehiä, tällä lauseella.

3- Kuinka voit?

Mitä kuuluu?

Näytä ystävällinen kiinnostus toisen henkilön hyvinvointiin esittämällä tämän kysymyksen.Tämä on rento tervehdyslomake, jota käytät ystävien ja perheen kanssa.Ystävyyden vuoksi olisi hyvä kuunnella tarkkaan vastausta!Se osoittaa välittävä ja epäitsekkyys puolestasi.

4- Kuinka voit?

Mitä kuuluu?

Tämä on hyvä kysymys joku, jota et ole nähnyt jonkin aikaa.Päätelmä on, että tarvitaan jonkin verran kiinni!

5- Mitä kuuluu?

Miten menee?

Yleisesti ottaen epävirallinen ja energinen tapa tervehtiä ystäviäsi tai tasavertaisia!Kirjaimellisesti se tarkoittaa "mitä elämässäsi tapahtuu?", Mutta usein vastausta ei odoteta.Se on vain tervehdys!Hullu, eikö?!

6- Pitkä aika ei katso.

Pitkästä aikaa.

Tämä lause tarkoittaa toinen tervehdyskommentti, joka tarkoittaa "en ole nähnyt sinua jonkin aikaa!"Usein vastausta ei odoteta, paitsi vastavuoroisesti.

7- Hei!

Hei!

Tämä on ystävällinen huutoaminen ystävien tervehdyttämiseksi tai tasa -arvoon.Varaa sen käyttö enemmän ihmisille, joita näet säännöllisesti!

8- Hyvää iltapäivää.

Hyvää huomenta.

'Hyvää iltapäivää' Puolassa on epävirallinen tervehdys, ja sitä käytetään päivän toisen osan aikana.Asianmukainen ajanjakso putoaa useimmissa kulttuureissa klo 12.00 auringonlaskuun.

9- Kuinka menee?

Mitä kuuluu?

Tämä tervehdyslause tarkoittaa periaatteessa samaa kuin 'miten asiat etenevät?', 'Kuinka asiat menevät elämässäsi?' Tai edes 'mitä on?' Ystävyydestä riippuen, pitkää vastausta ei aina odoteta.

10- On hienoa nähdä sinut uudelleen.

Mukava tavata.

Tätä ystävällistä, vieraanvarainen lause käytetään parhaiten tervehdyksessä joku, jota et ole nähnyt jonkin aikaa.Jos tarkoitat sitä, saat henkilön tuntemaan olonsa erityiseksi!Tämä on hyvä sanoa saada joku tuntemaan olonsa tervetulleeksi puolaksi.

11- Kuinka kaikki on?

Mitä kuuluu?

Tämä on variaatio 'miten se menee?' Käytä rennosti tasa -arvoisten tai läheisten tuttavien kanssa.

12- Kuinka päiväsi on?

Mitä kuuluu?

Kysy tätä, kun puhut puolalaisen ystäväsi kanssa päivän aikana.Se on ystävällinen lause aloittaa keskustelu.

13- Yo!

Hiya!

Yo!on englantilainen slängi ja yleinen tervehdys, joka on suosittu useimpien kansallisuuksien nuorten miesten keskuudessa.Älä pikemminkin vastaa puhelimeen tällä, ellet tiedä soittajasi hyvin!

14- Hei!

Hei!

Sopii käytettäväksi useimmissa asetuksissa, tilanteissa ja henkilöissä, tämä on tärkeä puolan tervehdys.Muista hallita tämä sana ensin PolishPod101: ssä!

15- On mukavaa tavata sinut.

Hauska tavata.

Kun tapaat jonkun ensimmäistä kertaa, tämä on kohtelias ja ystävällinen tapa toivottaa heidät tervetulleeksi.Se tarkoittaa, että teet mielellään heidän tuttavan.

3. Miksi sinun pitäisi valita Poldopod101 oppiaksesi tervehtimään puola?

Verkko -oppimisjärjestelmiä on runsaasti, eikä ole helppoa tietää, mikä sopii parhaiten.Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava varovainen ja valittava järjestelmä, jolla on hyvä maine, ja se on osoittanut pitkäikäisyyden.Puolapod101, joka on osaInnovativeLearning.com, merkitsee kaikki laatikot!Miljoonien oppituntien latauksilla ja yli vuosikymmenen opetuksen avulla voimme sanoa varmasti, että tämä on yksi parhaimmista kielen oppimisjärjestelmistä verkossa.Miksi se on niin erinomainen järjestelmä?Laskekaamme tapoja ...

1- Videoesitykset äidinkielen kanssa

Ystävälliset äidinkielenään puhujat opastavat sinua askel askeleelta sanaston, lauseiden ja paljon muuta oppimisprosessin kautta.Ne osoittavat sanojen oikean ääntämisen ja korostamisen varmistaaksesi, että puhut kuin kotoisin, kun olet valmis!Innostuneiden ohjaajien katseleminen ei vain miellyttävän ja henkilökohtaisemman kokemuksen - sen avulla voit myös kopioida suu- ja huulten liikkeet.Se on kuin oppiminen omasta puolalaiselta ystävältäsi omassa kodissasi!

2- Erinomainen joustavuus 24/7 pääsy oppimateriaaliin- missä tahansa ja missä tahansa Internetissä kytkettynä laitteessa!

PC, Android, iPhone, iPad, kannettava tietokone, jopa televisio - mikä tahansa laite haluat!Siirry verkossa ilmaisen sovelluksemme kanssa tehdäksesi oppitunnit riippumatta siitä, missä olet tai mitä laitetta käytät.Tarvitset vain hyvä Internet -yhteys kirjautuaksesi sisään ja oppimaan puhumaan kiillotusta omassa tahdissasi, omassa paikassa!

3- Ääntämistyökalu varmistaa, että puhut todella kiillotusta!

Jokaisella kielellä oikea ääntäminen on usein ratkaisevan tärkeää.Kielen vivahteet vaativat tämän, tai voit löytää itsesi sanomalla asioita, joita et tarkoita.Löydät ääntämistyökalumme korvaamattomana kääre suuhun oikean tavan tervehtimiseen kiillotukseen!

How To Say ‘Hello’ in {language}, and Other {language} Greetings! - PolishPod101.com Blog (6)

4- Sisältömme on aina uusi ja dynaaminen

Joka viikko on ladattu uusia ääni- ja videotunteja, jotta voimme pitää lupauksemme siitä, että puolan oppiminen PolishPod101: llä on aina hauskaa ja jännittävää!Lisäksi saat pääsyn bonusmateriaaliin jaPuolan peruslauseet.Nämä ovat loistava tapa rakentaa ymmärrys- ja puhumistaitosi!

5- Tarvetko seuraamaan oppimistasi?Meillä on ratkaisu!

Useimmat oppimistoiminnot ovat hauskempia, kun et tee niitä yksin.Tästä syystä kehitimmePremium Plus, mikä antaa sinulle henkilökohtaisen ohjaajan - 24/7!Tällä tavalla todennäköisesti opit puhumaan kiillotusta paljon nopeammin!

Joten, jos vilkasPuolalainen blogiEi riitä sinulle, päivittää vain premium Plus saadaksesi oman opettajan.Henkilökohtaiset tavoitteet ja oppitunnit tarpeitasi perustuvat, edistymisen arviointi, keskeytymättömät palautteet ja monet muut superominaisuudet tekevät tästä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon.

Sano "hei" upeaan, jännittävään tapaan oppia toinen kieli ja oppia sanomaan "hei" puolaksi nopeasti!Olet erittäin onnellinen, että teit!

Kuinka sanoa 'hei' {kielellä} ja muut {kieli} tervehdykset!- Silaanpod101.com -blogi (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 5635

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.